Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
300 gr. swaitzer, 6 felii de sunca, 12 felii de paine toast, unt, 200 gr. smintina
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Pe o tava se pune o folie de aluminiu pe care se pun 6 felii de piine. Fiecare felie se unge cu unt si peste se pune o felie subtire de swaitzer si o felie de sunca, ambele taiate exact pe forma feliei de piine. Se pune si a doua felie de piine. Separat swaitzerul care a mai ramas se rade si se amesteca cu smintina. Aceasta compozitie se pune peste sandviciurile din tava si dupa aceea se pune tava la cuptor pina cind se rumenesc.
Se servesc calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque Monsieur" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Sandviciuri
Se aseaza pe toate feliile de paine cateva cuburi de unt si cateva felii de usturoi. Apoi se aseaza
2 voturi
1 comentariu
7 min
Painea se taie in patratele mici si se ung cite doua cu branza.
Jumatate din masline se taie pe
45 voturi
30 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010
O bunatate !