autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
500 g pulpa de porc, .4 cartofi, .o mana de minicarote, .cateva buchetele de conopida, .2-3 catei de usturoi, .cimbru, .oregano, .boia dulce/iute(dupa preferinta), .ulei de masline, .sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Pulpa de porc se spala , se lasa la scurs si se taie cubulate.Se face un bait din ulei de masline,boia, cimbru,oregano,usturoi pisat , sare ,piper cu care se unge carnea si se lasa asa sa stea la frigider circa 1 ora dupa care carnea se aseaza intr-o tava cu o cana de apa.Cartofii se cresteaza (acordeon) se ung cu putin ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper, se invelesc in folie de aluminiu si se aseaza in tava cu cuburi.Se da la cuptor pentru circa 30 min. dupa care tava se scoate si asezam deasupra cubuletelor minicarotele si buchetelele de conopida(dupa preferinta se poate folosi orice alte legume).Stropim legumele cu putin ulei ,condimentam cu sare si piper si dam la cuptor pana cand totul este gata si rumen.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
muschiulet in sos la cuptor

muschiulet in sos la cuptor

-Muschiul se sterge bine dupa spalare cu hartie de bucatarie,se aseaza intr-o tava acoperit de morcovul

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza

72 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 martie 2013

    O alta reteta pe placul meu si a lui Alex!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011

    O bunatate ,am pregatt si eu , dar am pus si broccoli .

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Minunatã!*****

    • Fara foto

      maria mihalache , 15 iunie 2010

      Asa este Alina........pup!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte bun!

    • Fara foto

      maria mihalache , 11 iunie 2010

      Lenutica, iti pastrez un scaun si te astept cu mare drag.Pup!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Medi ce bunatati ai gatit azi, le-am insectat pe toate! As fi vrut sa fiu invitata ta la masa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g pulpa de porc
  • .4 cartofi
  • .o mana de minicarote
  • .cateva buchetele de conopida
  • .2-3 catei de usturoi
  • .cimbru
  • .oregano
  • .boia dulce/iute(dupa preferinta)
  • .ulei de masline
  • .sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O alta reteta pe placul meu si a lui Alex!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu sos de marar