Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece.Ciupercile splate si feliate subtire se calesc intr-un strop de ulei de masline.
Rosiile se oparesc,se curata de pielita se dau prin razatoare si apoi se calesc intr-un pic de ulei Se sareaza dupa gust,se adauga si catelul de usturoi zdrobit si 2 -3 frunze de busuioc verde tocat fin sau un praf de busuioc uscat.Se amesteca sosul cu pastele fierte apoi se aseaza intr-o forma de silicon unsa cu un pic de ulei sub forma unor cuiburi in care presaram pe fiecare cascaval ras,ciupercile calite Se toarna si cate o lingura de sos de rosii si e dau 10 minute la cuptor.Se scot cuiburile cu grija din forma si le servim stropite cu sosul aromat din rosii.Acest sos se serveste si la preparate din peste prajit sau la cuptor.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii