BLATUL. Oul se spumeaza, amestecandu-se cu Green sugar, dulce natural, la fel ca si cum l-am bate cu zahar. Se adauga untul de cocos topit si temperat, dupa care se adauga, alternativ, faina amestecata cu praful de copt si laptele, pana epuizam ingredientele. Blatul se toarna intr-o tava cu diametru de 23 de cm.
Pasul 2
CREMA. Oul se spumeaza cu Green sugar, se adauga sucul de lamaie. Separat, am spumat crema de branza si am adaugat oul batut.
Pasul 3
Dupa ce am omogenizat compozitia, am adaugat afinele.
Pasul 4
Crema obtinuta se toarna peste blat. Prajitura se coace aproximativ 35-50 min, la foc mic.
Reteta pregatita de Vasi, @nuemoft.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii