BLATUL. Oul se spumeaza, amestecandu-se cu Green sugar, dulce natural, la fel ca si cum l-am bate cu zahar. Se adauga untul de cocos topit si temperat, dupa care se adauga, alternativ, faina amestecata cu praful de copt si laptele, pana epuizam ingredientele. Blatul se toarna intr-o tava cu diametru de 23 de cm.
Pasul 2
CREMA. Oul se spumeaza cu Green sugar, se adauga sucul de lamaie. Separat, am spumat crema de branza si am adaugat oul batut.
Pasul 3
Dupa ce am omogenizat compozitia, am adaugat afinele.
Pasul 4
Crema obtinuta se toarna peste blat. Prajitura se coace aproximativ 35-50 min, la foc mic.
Reteta pregatita de Vasi, @nuemoft.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii