autor:

Autor.Litvinchevici Madalin

» » Aperitive

Deliciu

Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
300gr muschi file porc,, 150gr cascaval sau emmentaler,, 1 ciuperca cruda,, 1/2 ceapa rosie,, 1/2 ardei gras verde,, 75gr unt marar,, zeama de la 1/4 lamaie,, sare, piper, busuioc uscat,, un galbenus ou.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc si se pune intr-o tava de marime adecvata unsa cu unt , prima bucata de carne si se rade 50 gr cascaval pe toata suprafata.se pune, ciuperca taiata felii mai groase,ceapa tocata,ardeiul cubulete si untul alifiat cu putina sare,marar si zeama de lamaie.se mai rade 50gr cascaval pe toate incredientele si se adauga a doua bucata de carne care se preseaza cu degetul pe margini. Se unge cu galbenusul de ou suprafata totala a carnii si se baga la cuptor 20 minute la 200 grade.se scoate si se rade cascavalul ramas(50gr). Preparatul "deliciu fracme" se poate servi si cald si rece cu anumite garnituri de legume urmat de un vin alb sec nobil cules tarziu. Pofta buna! Hanul-voievozilor.......
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Deliciu cu crema de dovleac copt

Deliciu cu crema de dovleac copt

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se intaresc ca bezeaua, galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Torturi
Deliciu cu ciocolata si capsuni

Deliciu cu ciocolata si capsuni

Am macinat arahidele(prin robot ..asa ca nu sunt prea marunte),biscuitii la fel,am topit untul ,am

207 voturi    47 comentarii
2h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2010

    Foarte bun,Ionut!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Arata tare tentant.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300gr muschi file porc,
  • 150gr cascaval sau emmentaler,
  • 1 ciuperca cruda,
  • 1/2 ceapa rosie,
  • 1/2 ardei gras verde,
  • 75gr unt marar,
  • zeama de la 1/4 lamaie,
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat,
  • un galbenus ou.

Raporteaza reteta

Retete
de Autor.Litvinchevici Madalin
Crema de usturoi

Crema de usturoi

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul

7 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri
conopida la cuptor

conopida la cuptor

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi " gratin"

cartofi " gratin"

cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie

6 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Foarte bun,Ionut!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Reteta de Carnati de Craciun