autor:

Manolovici Eugen

» » Dulciuri diverse

Desert, bile din miere

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
250 g nuci pisate, 2 cesti cu pesmet, 400ml lapte, 150 g miere, 4 linguri cacao, 1 paharel rom, 1/2 baton vanilie

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbem laptele cu vanilia taiata fin, amestecam cu mierea nucile si cacaoa si mai dam un clocot, adaugam pesmetul si mestecam sa nu se prinda, si mentinem pe foc pana cand compozitia capata consistenta. Dupa ce s-a racit modelam cu mana bile de marime potrivita pe care le trecem prin zahar pudra si cacao. POFTA BUNA COPIII !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert, bile din miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Amandine cu glazura de caramel

Amandine cu glazura de caramel

Crema: Eu am facut mai intai crema deoarece necesita timp de racire la frigider 2 ore. Intr-o craticioara

8 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Mafinim cu ciocolata si fragi

Mafinim cu ciocolata si fragi

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intru-n vas se amesteca smintina cu oua unt si ulei.In alt

14 voturi    8 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 30 iunie 2011

    Chiar o sa le incerc! *****

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 07 mai 2010

    Delicioase!

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g nuci pisate
  • 2 cesti cu pesmet
  • 400ml lapte
  • 150 g miere
  • 4 linguri cacao
  • 1 paharel rom
  • 1/2 baton vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Maria Markov (Chef de cuisine)

Chiar o sa le incerc! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
TURTA DULCE