Reteta postata pe: 02 mai 2010
Ingrediente
250 g nuci pisate, 2 cesti cu pesmet, 400ml lapte, 150 g miere, 4 linguri cacao, 1 paharel rom, 1/2 baton vanilie
Dificultate: Medie | Timp: 25 min
Mod de preparare
Fierbem laptele cu vanilia taiata fin, amestecam cu mierea nucile si cacaoa si mai dam un clocot, adaugam pesmetul si mestecam sa nu se prinda, si mentinem pe foc pana cand compozitia capata consistenta. Dupa ce s-a racit modelam cu mana bile de marime potrivita pe care le trecem prin zahar pudra si cacao. POFTA BUNA COPIII !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert, bile din miere" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Maria Markov (Chef de cuisine) , 30 iunie 2011
Chiar o sa le incerc! *****