autor:

maria mihalache

» » , Fripturi, Mancaruri cu peste

Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Ingrediente
-3 buc.peste Dorada, -1 dovlecel, -2 ardei grasi, -cateva rosii cherry (sau rosii obisnuite), 3 catei de usturoi, -ulei, -sare, piper, -zeama de lamaie, -folie aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata,se spala, se lasa la scurs pestele.

Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei se aseaza in straturi rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat. Peste acest pat de legume se aseaza pestele condimentat cu sare si piper. Deasupra pestelui se mai pun cateva rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat. Se "imbraca" pestele in folia de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 1 ora. Cand este gata facut se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se scoate pe un platou si se stropeste cu lamaie.

Se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Fileul de somon se aseaza intr-un vas termorezistent pentru cuptor tapetat cu hartie de pergament

8 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze.

17 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Flori de piatra sa tii ca este tare bun. Silvia, ma bucur ca iti place, stiu ca tu nu prea esti prietena cu pestele. Cely, da este bun.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    CRED CA ESTE FOARTE BUN.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Minunat,uite un peste care si mie imi place.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • -3 buc.peste Dorada
  • -1 dovlecel
  • -2 ardei grasi
  • -cateva rosii cherry (sau rosii obisnuite)
  • 3 catei de usturoi
  • -ulei
  • -sare
  • piper
  • -zeama de lamaie
  • -folie aluminiu

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Flori de piatra sa tii ca este tare bun. Silvia, ma bucur ca iti place, stiu ca tu nu prea esti prietena cu pestele. Cely, da este bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav cu sos la cuptor