Se curata,se spala, se lasa la scurs pestele.
Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei se aseaza in straturi rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat. Peste acest pat de legume se aseaza pestele condimentat cu sare si piper. Deasupra pestelui se mai pun cateva rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat. Se "imbraca" pestele in folia de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 1 ora. Cand este gata facut se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se scoate pe un platou si se stropeste cu lamaie.
Se serveste cald.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii