Dovleceii ii spalam si ii punem la fiert sau mai bine zis la oparit in apa fiarta cu sare;
Rosiile le taiem feliute sau pe jumatate depinde de marime,mozzarella o taiuem felii;
dovleceii ii oparim cam 5 minute,ii racim sub jetul de apa,dupa care ii taiem felii in lungime;
eu am folosit o tava de pamant pe care am uns-o cu ulei,am asezat un strat de dovlecei,un starat de rosii ,un alt strat de dovlecei si unul de rosii ,iar la sfarsit stratul de mozzarella,introducem in cuptorul cald cam 15 minute si pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii