Se spala dovleceii si se taie in doua pe lungime si scoate miezul cu o lingurita. Miezul se poate toca si adauga in umplutura sau nu cum doriti eu nu l-am pus. Se taie in cubulete kaizerul, pastrama, ardeii si ciupercile si se calesc intru-n pic de unt, se scot din tigaie, se lasa un pic pentru a se scurge de grasime, dupa care se amesteca cu oul batut(oul se pune pentru a lega compozitia).
Se trece la umplerea dovleceilor cu acest amestec. Ungem o tava de cuptor cu putin ulei si asezam dovlecei, se sareaza si pipereaza, radem branza sau parmesan si dam la cuptor 20 de minute. Incercam sa vedem daca dovleceii s-au facut, daca consideram ca sunt gata se pot scoate si servii alaturi de o salata asortata(de rosii,salata verde sau combinata).
Pofta Buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii