Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga dovleceii taiati cubulete, pentru cca. 10 minute. Apoi se scot si se scurg bine de apa. Ceapa si usturoiul se calessc usor in putin ulei de masline, peste care se va adauga pentru putina rumenire si sunca taiata cubulete. Separat se bat ouale cu smantana si se rade branza sau cascavalul. Toate aceste ingrediente se amesteca cu dovleceii, apoi se potriveste de sare, piper si se adauga mararul tocat fin.
Se rastoarna compozitia intr-un vas de yena si se baga la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor.
Se serveste atat rece cat si calda.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii