autor:

nicoleta lacatus

» » , Retete de Pasti, Aperitive

drob de miel

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
500 g maruntaie de miel(ficat,rinichi), 200g carne de porc, 4 cepe verzi, marar verde, 4 oua, condimente ptr.drob

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul tocat, carnea tocata, sare, condimente si oua. Se unge o tava si se baga la cuptor 20 -30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp

7 voturi    9 comentarii
2h
Retete de Pasti
Drob de miel cu oua de prepelita

Drob de miel cu oua de prepelita

Spalam maruntaiele si le taiem marunt, toacam ceapa, ardeiul si usturoiul. Rumenim putin ,intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Interesanta reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Bun,bun...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Foarte bun drobul si foarte interesanta reteta de drob cu ou razuit de la Sidy.Felicitari!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

      Eu toc toate organele, nu le pun bag la masina de tocat, asa am invatat de la mama.Paste fericit!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

      Se pun si cozile de ceapa verde si patrunjel verde in compozitie si doua oua fierte razuite , la mijloc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 500 g maruntaie de miel(ficat,rinichi)
  • 200g carne de porc
  • 4 cepe verzi
  • marar verde
  • 4 oua
  • condimente ptr.drob

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

2 voturi    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Foietaje "Cocktail"