Drob de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de pui (sau o cutie mare de pate de ficat de pui)
  • 1 piept de pui
  • 7-8 cepe verzi
  • 10 oua (4 pentru compozitie si 6 oua fierte)
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierb SEPARAT ficatul si pieptul de pui (fara piele). E important sa se fiarba separat pentru ca pieptul de pui sa nu ia gust amar de la ficatei.

Dupa ce au fiert, se trec prin masina de tocat carne, la fel si ceapa si verdeata. Se amesteca ingredientele, se potrivesc de sare si piper, se adauga 4 oua intregi si se omogenizeaza bine.

Se aseaza jumatate din compozitie intr-o tava mai inalta, se aseaza ouale fierte curatate de coaja si apoi restul de compozitie.

Se poate folosi si o tava de cozonac, feliile de drob vor arata foarte bine asezate pe platou pe frunze de salata verde.

Tava trebuie sa fie unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.

Se da la cuptor pentru 30 de minute. Se poate manca rece sau cald, cu ceapa verde, ridichi, sau salate din verdeturi de primavara (salata verde, leurda, untisor, etc) etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise