Caisele spalate, curatate de samburi se pun intro cratita incapatoare, se adauga zaharul respectand proportia, zeama de lamaie, vanilia.
Amestecati usor cu o lingura de lemn, apoi puneti vasul cu toate cele la flacara domoala sa se topeasca zaharul, in continuare fierbeti dulceata pana la consistenta dorita.
Turnati dulceata in borcane cu filet, spalate, sterilizate in cuptor. Sigilati borcanele, iar dupa racire le depozitati in camara.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii