Spalati bine murele, alegeti frunzulitele si coditele si lasati-le la scurs intr-o sita
Puneti zaharul intr-o craticioara incapatoare, adaugati apa si zeama de lamaie
Crestati pastaia de vanilie pe jumatate si razuiti miezul cu ajutorul unui cutit, apoi adaugati-le in craticioara
Puneti siropul pe foc si lasati sa fiarba, la foc potrivit, pana se ingroasa putin
Verificati pe o farfuriuta o picatura de sirop, daca sta legata si nu curge
Adaugati murele in sirop si amestecati usor, apoi lasati sa fiarba si mariti putin focul
Adunati spuma formata la suprafata
Mai lasati sa fiarba inca 15 minute, la foc mare, din momentul in care incepe sa clocoteasca
Verificati din nou pe farfurie o picatura de dulceata si daca mai este nevoie, mai lasati putin pe foc
Scoateti pastaia de vanilie si turnati dulceata fierbinte in borcane, inchideti bine capacele si lasati-le sa se raceasca cu capacul in joc, acoperite cu un prosop gros.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii