Taiati ceapa solzisori si trageti-o la tigaie cu un fir de ulei. Curatati morcovii si taiati-i julien. Taiati si zucchina julien. Trageti-le la tigaie impreuna cu ceapa. Adaugati si mazarea (eu de obicei folosesc mazare congelata). Sarati. Legumele trebuie sa ramana crocante.
Intre timp taiati pieptul de pui fasii subtiri, sarati usor si amestecati-l cu faina. Incingeti putin ulei intr-o alta tigaie si trageti la tigaie pieptul de pui (pentru circa 20 minute), stingand cu jumatate de pahar de vin alb.
Puneti fasiile de piept de pui peste legume si saltati. Ajustati de sare si piper daca mai este nevoie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii