costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta se caleste ceapa impreuna cu morcovul, dupa care ardeiul taiat cubulete. se adauga fasolea si costita si aproximativ o cana de apa (depinde cat e fasolea de fiarta). la final se pun 3 linguri de bulion.(paprika dupa gust).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii