Fettuccini

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Fettuccini

Ingrediente

  • -500 g macaroane,speciale pt mincarea asta
  • -2 piepti de pui,fara os si piele,taiati julien(fisii)
  • -dovlecei,cca 300 g(taiati tot julien)
  • -1ceapa ,taiata marunt
  • -cca 300 ml frisca lichida
  • -1 conserva ciuperci
  • -mozarela,cca 150 g
  • -piper zdrobit,nu macinat
  • -nucsoara
  • -sare
  • -busuioc tocat

Mod de preparare

Macaroanele se fierb,normal,Pieptul de pui se prajeste si se pune de-o parte;la fel si dovlecelul.

Intr-o tigaie mai adinca,se pune ulei de masline(putin);

cind e fierbinte se pune ceapa;cind ceapa e aurie,se pun ciupercile(felii);se pune frisca lichida si apa sa se formeze un sos.Daca vrem ca sosul sa nu fie f.gras,punem mai multa apa(eu asa fac);potrivim sosul de sare;punem(dupa gust),nucsoara,piper zdrobit,busuioc.

Se pun la sfirsit macaroanele,pieptul de pui si dovlecelul.Mestecam usor(cu miinile,e mai bine).

Se pune,totul,intr-o tava;se pune mozarela rasa.

Se da tava la cuptor,pentru a se infierbinta mincarea si pt. a se topi brinza.Nu mai mult.

Se serveste fierbinte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise