Se spala ficateii in mai multe ape reci, se scurg si se pun intr-o tavita.
Se stropesc cu ulei de masline, se toarna si vinul, se sareaza si se condimenteaza cu un praf de condimente, se feliaza usturoiul deasupra si se lasa asa in frigider macar o ora, apoi se dau la cuptor cca. 25 min.
Se scoate tavita din cuptor si se intorc ficateii cu partea rumenita in jos apoi se presara deasupra lor rosioare cherri taiate in doua si felii subtiri de ardei rosu kapia si se mai lasa la cuptor inca 15 minute, pana se rumenesc frumos ficateii.
Se scoate tavita din cuptor si deasupra ficateilor se presara frunzulite tocate de busuioc verde.
Se servesc pe pat de ciuperci sotate. Ciupercile se feliaza cu tot cu picioruse apoi se stropesc cu o lingura de ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza cu un praf din amestecul de condimente, dupa care se trag la tigaie pana se inmoaie si se rumenesc un pic.
Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii