autor:

gily

» » Mancaruri cu carne

FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

Autor: gily (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 septembrie 2009

Ingrediente
Pt. 4 portii, 600 g ficatei pui, 1 ceapa mare, 4 catei usturoi, 4 ciuperci medii, 100 g masline fara samburi, 300 ml suc rosii, 150 ml vin alb demidulce, 5-6 cipoline conservate, cimbru si tarhon, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile taiate in cuburi mari, ceapa taiata marunt, maslinele taiate in doua, cipolinele, 2 catei de usturoi si vinul. Cratita se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana cand toate ingredientele sunt facute, dupa care se adauga sucul de rosii, ceilalti 2 catei de usturoi si se asezoneaza cu cimbru, tarhon, sare si piper. Se mai lasa pe foc cca 5 min.
Se servesc calzi cu mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porc Pekin cu orez

Porc Pekin cu orez

Taiem carnea in fasii subtiri de 3-4 cm si o punem intr-o cutie ce poate fi inchisa. Amestecam bine

4 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Suberek

Suberek

1. Se framanta o coca din apa calduta, sare si faina adaugata treptat, astfel incat sa nu fie nici

82 voturi    38 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mary (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    trebuie sa fie tare gustos...o sa incerc si eu reteta....arpagic din ala mic aveam si eu la munca,murat...se vindea varsat...10 euro kg dar nu mi-a trecut prin cap sa gust..si nici nu se prea vindea...odata ce e asa scump trebuie sa fie bun de ceva :) (am lucrat la un supermarket in Atena,de acolo stiu)...o sa gatesc si o sa aflu :D

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    O reteta deosebita,aromata si gustoasa...

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Sidy, cipolinele(cipollina in italiana) nu sunt altceva decat cepele mici de arpagica mult folosite in bucataria italiana ,mai ales murate .Am mancat la Roma cippolline in amestec cu castraveciori, ardei , toate murate si puse pe frigaruie.Au fost nemaipomenite!In magazine, se gasesc cipolline conservate si intra in componenta multor mancaruri gustoase.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Trebuie sa fie tare bun...dar am o nelamurire. Ce sunt " cipolinele " ???

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

mary (Chef de cuisine)

trebuie sa fie tare gustos...o sa incerc si eu reteta....arpagic din ala mic aveam si eu la munca,murat...se vindea varsat...10 euro kg dar nu mi-a trecut prin cap sa gust..si nici nu se prea vindea...odata ce e asa scump trebuie sa fie bun de ceva :) (am lucrat la un supermarket in Atena,de acolo stiu)...o sa gatesc si o sa aflu :D

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Medalion de caprioara cu sos de mure