Pestele pane:
Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper, boia si se stropeste cu sos de lamaie. Se lasa cca. 10 min sa se marineze. Intre timp se bat cele 2 oua spuma, se adauga putina sare si putin condiment pentru peste. Se ia cate o bucata de file, se da prin pesmet si prin ou si se pune la prajit in ulei incins.
Garnitura de cartofi natur:
Se curata cartofii si se taie in patru, apoi se pun la fiert cu apa, sare si patrunjel verde. Cand sunt fierti, se scurg de apa, se amesteca cu 3 linguri de unt, piper si maghiran. Se acopera si se lasa la cald.
Sosul:
Se zdrobeste usturoiul, se pune piperul, o lingura de helas, zaharul si se freaca cu 1-2 linguri de ulei. Se adauga smantana, se amesteca bine puna ce se face o spuma. Se pune mararul tocat si se lasa cca 15 min sa se patrunda aromele.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii