autor:

husni

» » Mancaruri cu peste

File de peste cu legume si cascaval

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
Pentru 5-6 persoane, , -1 kg file de peste, -1 si 1/2 kg dovlecei, -150-200 grame cascaval, -1 tulpina telina, -1 ardei, dulce verde, -1 ardei,dulce rosu, -2-3 ardei iuti, -2 cepe, -6 catei (mari) de usturoi, -6 rosii,decojite, -marar,sare,piper dupa gust, -4-5 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie rondele cca 500 grame dovlecei(din cele 1 si1/2 kg).Se prajesc f putin;se lasa,pe un servetel, special,sa se scurga uleiul.
Se taie patratele legumele:dovleceii(1 kg),ardeiul dulce,ardeiul iute(fara seminte si vinisoare),ceapa,tulpina de telina,rosiile;se amesteca bine.Se pune marar,sare,piper;se amesteca bine,se gusta.
Se pun intr-o tava,neunsa.Peste compozitia aceasta se pune fileul de peste(curat,sarat,pperat,acrit cu suc de lamiie).Deasupra pestelui se pun rondelele de dovlecel(prajite);se pun cca 4 linguri de ulei de masline,pe legumele(care se vad),din tava.
Se da tava la cuptor,cca 1 ora.Dupa asta,se scoate din cuptor,se pune cascavalul ras,deasupta rondelelor de dovlecel;se pune iar in cuptor;se lasa putin,doar pt.a se topi cascavalul.Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Arata super bine....

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Cind vei avea toate legumele,Mariana Scarlat,fa-o.F buna,mai ales acum, vara. Si tu Mirey!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 august 2009

    Nu am toate legumele ca o faceam chiar acum. Este foarte apetisanta.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Foarte buna reteta. Imi place cum arata. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5-6 persoane
  • -1 kg file de peste
  • -1 si 1/2 kg dovlecei
  • -150-200 grame cascaval
  • -1 tulpina telina
  • -1 ardei
  • dulce verde
  • -1 ardei,dulce rosu
  • -2-3 ardei iuti
  • -2 cepe
  • -6 catei (mari) de usturoi
  • -6 rosii,decojite
  • -marar,sare,piper dupa gust
  • -4-5 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

7 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata super bine....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de crap