Se calesc cozile de ciuperci taiate felii cu usturoiul zdrobit cu lama cutitului, se pune putina sare apoi smantana si mararul verde si se lasa pe foc mediu pana se ingroasa.
Se bat feliile de piept de curcan un pic cu ciocanul de snitele, se sareaza, se pune chilli pe fiecare parte (puteti folosi boia iute de ardei) apoi se gatesc pe gratarul de aragaz cate 1 minut pe fiecare parte.
Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza feliile de piept de curcan si se aseaza sosul de smantana cu ciuperci deasupra apoi se mai lasa 10-15 minute la cupot (pana se schimba culoarea).
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii