Ungem fiecare foaie de placinta cu ulei si o rulam, dupa care le aseazam intrun vas termorezistent. Peste ele presaram stafidele.
Intr-un bol, amestecam branza cu zaharul,vanilia, ouale si iaurtul, dupa care rasturnam amestecul peste foile de placinta si scuturam usor vasul, sa se patrunda bine foile, introducem in cuptorul cald, pt 20minute ( pana se formeaza o crusta maronie, deasupra).
Preparatul, se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna !
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii