Intr-un bol batem albusurile pana cand obtinem o spuma usoara (nu este nevoie sa le batem spuma lucioasa). In alt bol amestecam restul ingredientelor (mai putin nucile si zmeura, care sunt pentru decor).
Adaugam albusurile peste restul ingredientelor deja amestecate si le incorporam usor. Impartim compozitia in 6 forme de briose (eu am folosit forme din silicon). Decoram fiecare briosa in parte cu cateva bucati de zmeura si cu cate o bucata de nuca.
Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru 12 minute. Cand s-au racit le pudram cu zaharul rasnit si gata!
Reteta pregatita de Mihaela, @www.laprajiturela.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii