Se spala bine si se toaca marunt ciupercile, dovlecelu si ardeiul gras (pastrati cateva feliute pentru decor). Puneti-le intr-un castron, adaugati ouale, verdeata tocata, condimentele si amestecati cu 6 linguri faina (si lingura de pesmet).
Intr-o tigaie antiaderenta incingeti uleiul, puneti cu o lingura friganelele si aplatizati-le foarte putin. Cand se prajesc pe o parte (dupa 4-5 minute) se intorc si se mai lasa 3-4 minute. Se scot pe hartie absorbanta. Daca intre timp amestecul devine prea zemos, mai adaugati 1-2 linguri de faina. Procedati astfel pana se termina compozitia (aproximativ 20-25 de friganele).
Puneti-le pe un platou si decorati cu salata verde, fasii de ardei gras, masline si feliute de usturoi. Le puteti servi simple, cu salata, cu mujdei sau ca garnitura la carne rasol sau branzeturi.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii