autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Retete la gratar

Friptura aromata de pui

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 octombrie 2012

Ingrediente
Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate ., , Ingrediente:, , 10 pulpe de pui, 1 pahar de vin alb sec, 100 ml ulei de masline, 3 linguri de mustar cu hrean, cimbru, boia de ardei iute afumata, 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Cum procedam:

Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Frigarui de creveti la gratar cu salata de varza si avocado

Frigarui de creveti la gratar cu salata de varza si avocado

Crevetii nedecorticati se tin la marinat in sosul de achiote si suc de portocale, minim 1 ora, la

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete la gratar
Aripioare picante de pui la gratar

Aripioare picante de pui la gratar

Se amesteca ingrendientele si se pun aripioarele de pui intr-un castron, se ung bine cu amestecul

5 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Veronica Negot , 09 martie 2015

    ce este mai exact Fuchs ? este condiment ? sau ierburi ? pe la noi nu am vazut acest produs...

  • Fara foto

    Michaela Simion , 23 februarie 2015

    Michael Tudor nu stiu la Timisoara cum ii dar la Bucuresti exista boia afumata (mirosul este divin, pe masura culorii) la magazinele (tarabe) cu mirodenii

  • Fara foto

    Michaela Simion , 23 februarie 2015

    corect - nu ulei de masline!

    • Fara foto

      Octavian Petrea , 22 ianuarie 2015

      Astea ce le spui sunt din auzite, draga colega...nu abera, rogu-te

    • Maria_Chira

      Maria_Chira (Bucatar) , 27 iunie 2014

      nu e nevoie de niciun fel de ulei la cuptor lasa destula grasime

    • Fara foto

      Daniel Istrate , 27 iunie 2014

      Ma indoiesc ca ar deveni toxic din moment ce puiul se face la o temperatura relativa de 170-180 grade Celsius

    • Fara foto

      Iuliana Balasa , 27 iunie 2014

      eu pun putina apa sau de multe ori bere neagra si ceva stafide .Ies copanele o bunatate !

    • Fara foto

      Ienei Viorica , 27 iunie 2014

      asa e doamna

    • Fara foto

      Ienei Viorica , 27 iunie 2014

      este ulei de masline si pt gatit stimata doamna

    • Fara foto

      Carmen Catana Cretu , 27 iunie 2014

      la cuptor nu se prajeste friptura ,,,,,nu este acelasi lucru cand prajesti in ulei

    • Fara foto

      Iuliana Balasa , 24 iunie 2014

      Referitor la ULEIUL DE MASLINE -batranii nostri cu ce ulei gateau ? Nu vreau sa par nihilista ,dar prea se bate moneda pe anumite alimente . In Irlanda se folosesc in special uleiuri vegetale ,iar cel de masline la salate .

    • Fara foto

      Iuliana Balasa , 24 iunie 2014

      Stiam ca puiul sa-l ung cu mustar. Dar alte "indicatii " te indeamna sa nu speli carne ca se activeaza diversi microbi .Atatea "sfaturi" ca nu mai stii dupa cine sa te iei .O sa ajungem la un moment dat sa ne gandim : avem voie ,sau n-avem voie ? Nici painea nu mai e cea indicata ,nici apa ...aerul e si el poluat ...SANATATE MAXIMA !

    • Mathe_Karoly

      Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2013

      felicitari

    • Fara foto

      Michael Tudor , 08 octombrie 2013

      Ienei Viorica Stiam draga mea ,dar uleiul din floarea soarelui nu mai este bun ? S-au "spurcat"gospodinele la ulei de masline ... :)

    • Fara foto

      Nicoleta Olariu , 08 octombrie 2013

      Ienei Viorica Stiam draga mea ,dar uleiul din floarea soarelui nu mai este bun ? S-au "spurcat"gospodinele la ulei de masline ... :)

    • Fara foto

      Adriana Natan , 08 octombrie 2013

      Ienei Viorica Stiam draga mea ,dar uleiul din floarea soarelui nu mai este bun ? S-au "spurcat"gospodinele la ulei de masline ... :)

    • Fara foto

      Baltatu Madalina , 08 octombrie 2013

      Ienei Viorica Stiam draga mea ,dar uleiul din floarea soarelui nu mai este bun ? S-au "spurcat"gospodinele la ulei de masline ... :)

    • Fara foto

      Sotir Florin , 08 octombrie 2013

      Mai bine fara ulei-pulpele contin suficienta grasime...In rest-condimenteare delicata!!!!!!

    • Fara foto

      Sotir Florin , 08 octombrie 2013

      De unde pot cumpara boia afumata in Timisoara?

    • Fara foto

      Diana Atanasoaei , 08 octombrie 2013

      Ienei Viorica Stiam draga mea ,dar uleiul din floarea soarelui nu mai este bun ? S-au "spurcat"gospodinele la ulei de masline ... :)

    • Fara foto

      Daniela Bosinceanu , 07 octombrie 2013

      atunci cum faci friptura fara ulei

    • Fara foto

      Simona Sandu , 07 octombrie 2013

      Exista ulei de masline special pentru gatit. Cel extravirgin nu este indicat pentru prajit!

    • Fara foto

      Loredana Ionica , 06 octombrie 2013

      si cel de floarea soarelui nu se arde la 200 de grade? foloseste omul ce are prin bucatarie, arata super pulpele tale, bravo!!!

    • Fara foto

      Marilena Georgescu , 04 iulie 2013

      Uleiul de masline nu se foloseste la ,,prajeli,, daca depaseste temp.de 200*devine toxic si cum spui ca pulpele trebuie sa stea la cuptor 40min.ma indoiesc ca ulueiul de masline e indicat pt asa ceva !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate .
  • Ingrediente:
  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • 3 linguri de mustar cu hrean
  • cimbru
  • boia de ardei iute afumata
  • 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Maria_Chira (Bucatar)

nu e nevoie de niciun fel de ulei la cuptor lasa destula grasime

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Frigarui de pui Fancy