Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Ingrediente

  • 600gr carne porc
  • 1 iaurt mic
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita turmric
  • 1/2 lingurita garam masala
  • sare
  • un praf de scortisoara
  • boia iute
  • o ceapa
  • pudra coriandru
  • pasta de usturoi
  • pasta de ginger (pudra)
  • 2 seminte de cardamon
  • 3 cuisoare
  • orez 300g

Mod de preparare

Orezul se spala bine si se pune la fiert in apa 20 minute, se sareaza dupa gust, se stinge focul si se lasa acoperit pana se umfla si este moale. Carnea de porc se marineaza in iaurt si turmeric, boia iute, coriandru, 3 ore (eu le-am tinut numai 30 minute). Se pune ceapa, se caleste 10 minute, se adauga ginger, usturoi, sare si se amesteca continuu, se adauga carnea marinata cu tot sosul si se lasa 30 minute sa se caleasca, apoi se adauga restul de condimente si sa lasa inca 20 minute. Se serveste cu garnitura de orez. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor