autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PREDA ELENA (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 16 ianuarie 2013

Ingrediente
600gr carne porc, 1 iaurt mic, 2 catei de usturoi, 1/2 lingurita turmric, 1/2 lingurita garam masala, sare, un praf de scortisoara, boia iute, o ceapa, pudra coriandru, pasta de usturoi, pasta de ginger (pudra), 2 seminte de cardamon, 3 cuisoare, orez 300g

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Orezul se spala bine si se pune la fiert in apa 20 minute, se sareaza dupa gust, se stinge focul si se lasa acoperit pana se umfla si este moale. Carnea de porc se marineaza in iaurt si turmeric, boia iute, coriandru, 3 ore (eu le-am tinut numai 30 minute). Se pune ceapa, se caleste 10 minute, se adauga ginger, usturoi, sare si se amesteca continuu, se adauga carnea marinata cu tot sosul si se lasa 30 minute sa se caleasca, apoi se adauga restul de condimente si sa lasa inca 20 minute. Se serveste cu garnitura de orez. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui bine ametit

Pui bine ametit

Se spala bine puiul , se sterge cu un servet. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si

5 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt. Separat se face sosul:se

2 voturi    5 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Petronela Paraschiv , 15 octombrie 2013

    multumesc pentru reteta

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 600gr carne porc
  • 1 iaurt mic
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita turmric
  • 1/2 lingurita garam masala
  • sare
  • un praf de scortisoara
  • boia iute
  • o ceapa
  • pudra coriandru
  • pasta de usturoi
  • pasta de ginger (pudra)
  • 2 seminte de cardamon
  • 3 cuisoare
  • orez 300g

Raporteaza reteta

Retete
de PREDA ELENA
Savarina

Savarina

Se bat albusurile separat cu zaharul,apoi sa adauga galbenusurile amestecate cu putina sare,se

4 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Carnea se transeaza si se spala bine si se pune la fiert,avand grija sa luam spuma in timpul procesului

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Biscuiti pentru ceai

Biscuiti pentru ceai

Se pune margarina la temperatura camerei, se adauga cele 2 oua, musli, zaharul, vanilia, nuca taiata

2 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulou de piept de pui cu susan