Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi.
In tava punem pulpele de pui, cartofii , morcovii si prazul. Punem sare si piper si dam la cuptor pana cand carnea e facuta.
Cand friptura e gata scoatem afara din cuptor si punem putin suc de lamaie.
Enjoy.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii