Friptura in marinata de lapte

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Friptura in marinata de lapte

Ingrediente

  • 12 bucati de friptura
  • 500 ml lapte
  • sare
  • 4 catei de usturoi

Mod de preparare

Pentru 4 persoane se sareaza bine 12 bucati de carne. Peste ele se adauga laptele si usturoiul pisat. Daca este nevoie se mai adauga lapte pana se acopera carnea. Se lasa in marinata peste noapte. Se scoate carnea si se aseaza pe servetel, apoi se frige in ulei la foc potrivit.

Eu am gatit azi si aripioare de pui. Va prezint poza cu ce a mai ramas dupa cina! Scuze am ajuns tarziu si am uitat de poze! Se fac repede si sunt delicioase. Am folosit 1kg de apripi si 12 bucati de cotlet, 1 litru lapte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise