autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura ungureasca cu vinete

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
800 g muschi de vaca, 140 g ulei, 2 vinete, 1/2 kg cartofi, 40 g unt, 3 cepe, 1 lingurita boia de ardei dulce, 4 ardei grasi, 2 linguri bulion de rosii, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie muschiul in felii groase. Se presara sare si boia de ardei dulce si se inabusa in ulei, cu ardeii copti, curatati si taiati bucatele si cu bulionul. Separat se pregatesc rondele de vinete prajite in ulei si cartofi fierti, taiati cuburi mici si amestecati cu unt. Se asaza pe marginea farfuriei feliile de muschi peste feliile de vinete, iar la mijloc, cartofii. Se stropeste totul cu sosul de la prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura ungureasca cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Curatam si spalam pulpele, le taiem in jumatati si le punem la fiert intr-o oala. Inlaturam spuma

21 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Merita incercata aceasta reteta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 800 g muschi de vaca
  • 140 g ulei
  • 2 vinete
  • 1/2 kg cartofi
  • 40 g unt
  • 3 cepe
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 4 ardei grasi
  • 2 linguri bulion de rosii
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Sarmalute in foi de vita