autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura ungureasca cu vinete

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
800 g muschi de vaca, 140 g ulei, 2 vinete, 1/2 kg cartofi, 40 g unt, 3 cepe, 1 lingurita boia de ardei dulce, 4 ardei grasi, 2 linguri bulion de rosii, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie muschiul in felii groase. Se presara sare si boia de ardei dulce si se inabusa in ulei, cu ardeii copti, curatati si taiati bucatele si cu bulionul. Separat se pregatesc rondele de vinete prajite in ulei si cartofi fierti, taiati cuburi mici si amestecati cu unt. Se asaza pe marginea farfuriei feliile de muschi peste feliile de vinete, iar la mijloc, cartofii. Se stropeste totul cu sosul de la prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura ungureasca cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul

9 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Merita incercata aceasta reteta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 800 g muschi de vaca
  • 140 g ulei
  • 2 vinete
  • 1/2 kg cartofi
  • 40 g unt
  • 3 cepe
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 4 ardei grasi
  • 2 linguri bulion de rosii
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Liseine (specific arab)