autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

friptura vinatoreasca a la JULIAN

Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
Carne de caprioara, 100 g, fazan, iepure salbatic, prepelita, porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat, ulei de masline 50g, foaie de dafin, piper negru boabe, sare mare, vegeta, un stoc de vita, de miel, de pasare, cimbru, 10 cepe, o capatana de usturoi, un litru de vin alb acrisor.

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vanat in cuburi de 2-3 cm (nu se spala), se prajeste in untura incinsa cam 2-4 minute, numai cat se inchide carnea, se scoate din untura si se transfera in cratita de aluminiu sau tefal cu uleiul incins, peste care se adauga ceapa taiata rondele (nici mari, nici mici) si tot odata condimentele de mai sus, dupa care se adauga vinul, sa acopere continutul din cratita, se acopera cu capacul si se fierbe la foc mic pana scade (se formeaza un sos foarte gustos). Se serveste cu traditionala noastra mamaliga. Pofta buna de la Julian din Londra.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura vinatoreasca a la JULIAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU OREZ

PIEPT DE PUI CU OREZ

Pieptul de pui se pregateste pt prajit (se portioneaza, se bate cu ciocanul de carne, se cresteaza

0 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu iaurt si curry

Pui cu iaurt si curry

Se condimenteaza puiul dupa gust si se toarna deasupra cutia cu iaurt. Se lasa toata noaptea

2 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • Carne de caprioara
  • 100 g
  • fazan
  • iepure salbatic
  • prepelita
  • porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat
  • ulei de masline 50g
  • foaie de dafin
  • piper negru boabe
  • sare mare
  • vegeta
  • un stoc de vita
  • de miel
  • de pasare
  • cimbru
  • 10 cepe
  • o capatana de usturoi
  • un litru de vin alb acrisor.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Rosii in farsh