autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

friptura vinatoreasca a la JULIAN

Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
Carne de caprioara, 100 g, fazan, iepure salbatic, prepelita, porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat, ulei de masline 50g, foaie de dafin, piper negru boabe, sare mare, vegeta, un stoc de vita, de miel, de pasare, cimbru, 10 cepe, o capatana de usturoi, un litru de vin alb acrisor.

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vanat in cuburi de 2-3 cm (nu se spala), se prajeste in untura incinsa cam 2-4 minute, numai cat se inchide carnea, se scoate din untura si se transfera in cratita de aluminiu sau tefal cu uleiul incins, peste care se adauga ceapa taiata rondele (nici mari, nici mici) si tot odata condimentele de mai sus, dupa care se adauga vinul, sa acopere continutul din cratita, se acopera cu capacul si se fierbe la foc mic pana scade (se formeaza un sos foarte gustos). Se serveste cu traditionala noastra mamaliga. Pofta buna de la Julian din Londra.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura vinatoreasca a la JULIAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardeii se spala, se curata de cotoare. Dovleceii se spala se curata, se taie in doua daca sunt mai

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • Carne de caprioara
  • 100 g
  • fazan
  • iepure salbatic
  • prepelita
  • porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat
  • ulei de masline 50g
  • foaie de dafin
  • piper negru boabe
  • sare mare
  • vegeta
  • un stoc de vita
  • de miel
  • de pasare
  • cimbru
  • 10 cepe
  • o capatana de usturoi
  • un litru de vin alb acrisor.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pate de casa