autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

friptura vinatoreasca a la JULIAN

Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
Carne de caprioara, 100 g, fazan, iepure salbatic, prepelita, porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat, ulei de masline 50g, foaie de dafin, piper negru boabe, sare mare, vegeta, un stoc de vita, de miel, de pasare, cimbru, 10 cepe, o capatana de usturoi, un litru de vin alb acrisor.

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vanat in cuburi de 2-3 cm (nu se spala), se prajeste in untura incinsa cam 2-4 minute, numai cat se inchide carnea, se scoate din untura si se transfera in cratita de aluminiu sau tefal cu uleiul incins, peste care se adauga ceapa taiata rondele (nici mari, nici mici) si tot odata condimentele de mai sus, dupa care se adauga vinul, sa acopere continutul din cratita, se acopera cu capacul si se fierbe la foc mic pana scade (se formeaza un sos foarte gustos). Se serveste cu traditionala noastra mamaliga. Pofta buna de la Julian din Londra.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura vinatoreasca a la JULIAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Orez la cuptor cu friptura de pui

Orez la cuptor cu friptura de pui

Am avut un pui de tara pe care l-am impartit in doua. Din tacamuri am facut un borsulet de dovlecei,

5 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • Carne de caprioara
  • 100 g
  • fazan
  • iepure salbatic
  • prepelita
  • porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat
  • ulei de masline 50g
  • foaie de dafin
  • piper negru boabe
  • sare mare
  • vegeta
  • un stoc de vita
  • de miel
  • de pasare
  • cimbru
  • 10 cepe
  • o capatana de usturoi
  • un litru de vin alb acrisor.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Varza Bruxelles