autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

friptura vinatoreasca a la JULIAN

Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
Carne de caprioara, 100 g, fazan, iepure salbatic, prepelita, porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat, ulei de masline 50g, foaie de dafin, piper negru boabe, sare mare, vegeta, un stoc de vita, de miel, de pasare, cimbru, 10 cepe, o capatana de usturoi, un litru de vin alb acrisor.

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vanat in cuburi de 2-3 cm (nu se spala), se prajeste in untura incinsa cam 2-4 minute, numai cat se inchide carnea, se scoate din untura si se transfera in cratita de aluminiu sau tefal cu uleiul incins, peste care se adauga ceapa taiata rondele (nici mari, nici mici) si tot odata condimentele de mai sus, dupa care se adauga vinul, sa acopere continutul din cratita, se acopera cu capacul si se fierbe la foc mic pana scade (se formeaza un sos foarte gustos). Se serveste cu traditionala noastra mamaliga. Pofta buna de la Julian din Londra.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura vinatoreasca a la JULIAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PAPARADA CU CARNAT DE PUI

PAPARADA CU CARNAT DE PUI

Am calit un pic carnatul, ceapa, ardeiul, am adaugat ouale batute si branza la urma. Se serveste

3 voturi    4 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne
Tortillas umplute cu piept de pui picant

Tortillas umplute cu piept de pui picant

Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • Carne de caprioara
  • 100 g
  • fazan
  • iepure salbatic
  • prepelita
  • porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat
  • ulei de masline 50g
  • foaie de dafin
  • piper negru boabe
  • sare mare
  • vegeta
  • un stoc de vita
  • de miel
  • de pasare
  • cimbru
  • 10 cepe
  • o capatana de usturoi
  • un litru de vin alb acrisor.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute din varza dulce