autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

friptura vinatoreasca a la JULIAN

Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: julian brinza (Maestru bucatar)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
Carne de caprioara, 100 g, fazan, iepure salbatic, prepelita, porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat, ulei de masline 50g, foaie de dafin, piper negru boabe, sare mare, vegeta, un stoc de vita, de miel, de pasare, cimbru, 10 cepe, o capatana de usturoi, un litru de vin alb acrisor.

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vanat in cuburi de 2-3 cm (nu se spala), se prajeste in untura incinsa cam 2-4 minute, numai cat se inchide carnea, se scoate din untura si se transfera in cratita de aluminiu sau tefal cu uleiul incins, peste care se adauga ceapa taiata rondele (nici mari, nici mici) si tot odata condimentele de mai sus, dupa care se adauga vinul, sa acopere continutul din cratita, se acopera cu capacul si se fierbe la foc mic pana scade (se formeaza un sos foarte gustos). Se serveste cu traditionala noastra mamaliga. Pofta buna de la Julian din Londra.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura vinatoreasca a la JULIAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita Stroganoff cu garnitura de orez

Tocanita Stroganoff cu garnitura de orez

Muschiul de vitel se taie fasiute ( cam de lungimea si grosimea unui deget) si se pune la prajit

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
PLACINTA TUNISIANA

PLACINTA TUNISIANA

Carnea de pui se prajeste in cativa stropi de ulei de masline. Doua oua se fierb tari si se maruntesc,

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • Carne de caprioara
  • 100 g
  • fazan
  • iepure salbatic
  • prepelita
  • porumbel salbatic englezesc si orice alta carne de vanat
  • ulei de masline 50g
  • foaie de dafin
  • piper negru boabe
  • sare mare
  • vegeta
  • un stoc de vita
  • de miel
  • de pasare
  • cimbru
  • 10 cepe
  • o capatana de usturoi
  • un litru de vin alb acrisor.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ceva bun dar complicat in privinta vanatului ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui cu bambus