Fursecuri cu dulceata de caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 300 gr. faina, 150 gr. zahar, coaja de lamiie, 1 ou, 200 gr. unt sau margarina; Umplutura: 150 gr. dulceata de caise,
  • 2 linguri de tuica de caise (facultativ),
  • 1 lingura miere, scortisoara

Mod de preparare

Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie. Dupa, se intinde o foie de cza. 3-4 mm si se taie modele de Craciun, dar atentie la numar pentru ca trebuie sa fie numar par. Se coc cca. 15 min. la foc potrivit.

Dulceata se incalzeste cu totul. Se intinde calda pe fusecurile calde inca si se lipesc cite doua. Se pudreaza cu zahar pudra si zahar vanilat.

Cu timpul se fragezesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor