Untul se freaca cu zaharul, se adauga oul , vanilia, faina amestecat cu praful de copt, sare amidonul si se amesteca bine
La final se adauga ciocolata toccata
Se ia cu lingurita compozitie se modeleaza o bila si se pune in tava tapetata cu hartie de copt
Se coc 10-12 min
Fursecurile se pot umple cu inghetata
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii