autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Galuste din gris pentru supe

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-2 oua, -gris, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se bat tare albusurile,se toarna grisul in ploaie pana ajunge de consistenta unei mamaligute moi,apoi se adauga galbenusurile si se amesteca repede.Se ia cu lingurita din compozitie si se pune in apa care fierbe.Nu se prepara grisul pana nu fierbe apa.Daca s-a pus prea mult gris si galustele fierb greu,atunci fiecare galusca se inteapa cu furculita.Se poate pune in pasta de gris jumatate lingurita cu unt.Se fierb acoperite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din gris pentru supe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Canja de galinha(Supa portugheza de gaina)

Canja de galinha(Supa portugheza de gaina)

Intr-o oala de 4l punem jumatatea de gaina (pui), ouale in coaja (spalate), morcovul, ceapa intreaga,

7 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne
SUPA DE PUI CU GALUSTE DE GRIS

SUPA DE PUI CU GALUSTE DE GRIS

Se spala puiul si se curata de piele(cine prefera il poate pune cu piele cu tot),se pune intr-o oala

22 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

    Daca se adauga de la inceput doua linguri de ulei in compozitie, sigur galustele vor fi mai pufoase.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • -2 oua
  • -gris
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca se adauga de la inceput doua linguri de ulei in compozitie, sigur galustele vor fi mai pufoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi