autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Galuste din gris pentru supe

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-2 oua, -gris, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se bat tare albusurile,se toarna grisul in ploaie pana ajunge de consistenta unei mamaligute moi,apoi se adauga galbenusurile si se amesteca repede.Se ia cu lingurita din compozitie si se pune in apa care fierbe.Nu se prepara grisul pana nu fierbe apa.Daca s-a pus prea mult gris si galustele fierb greu,atunci fiecare galusca se inteapa cu furculita.Se poate pune in pasta de gris jumatate lingurita cu unt.Se fierb acoperite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din gris pentru supe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne
ciorba de pui a la grec

ciorba de pui a la grec

se spala bine pulpele, se pun la fiert, se spumeaza, apoi se pun morcovii taiati rondele, pt k fierb

6 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

    Daca se adauga de la inceput doua linguri de ulei in compozitie, sigur galustele vor fi mai pufoase.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • -2 oua
  • -gris
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca se adauga de la inceput doua linguri de ulei in compozitie, sigur galustele vor fi mai pufoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de curcan cu taitei de casa