Se pune pieptul de pui la fiert. Se taie ceapa, tulpinile de telina si ardeiul, bucatele. Se calesc usor in unt, impreuna cu morcovul ras. Se prepara supa de pui astfel: 200ml lapte se pun la foc mic si se amesteca bine cu cuburile de pui. Se adauga 4 cani de zeama in care a fiert puiul si carnea taiata bucatele. Se pune supa intr-o oala impreuna cu legumele calite. Se adauga rosiile, zaharul, curry, sare(plus inca o lingurita, dupa gust) si piper. Se fierbe putin, apoi se adauga faina desfacuta in 1/2 cana zeama in care a fiert carnea. Se da intr-un clocot si se opreste focul. Se adauga frunze tocate de patrunjel si telina.
Pofta buna! Va incalzeste sigur, intr-o zi geroasa de iarna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii