Se aleg fructe complet moi , de preferinta piersici albe . Se spala fructele , se curata de coaja si se inlatura samburii . Se amesteca cu zahar si se lasa la rece timp de 2 ore apoi se pun la fiert , amestecand usor cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde . Se fierbe pana la consistenta dorita . Gemul este gata atunci cand se pune o lingura din compozitie pe o farfurioara , se desparte cu o lingurita in doua si cele doua parti nu se mai unesc . Se pune compozitia fierbinte in borcane apoi se inchid cu capace etans . Se sterilizeaza 15 minute in cuptor apoi se pun borcanele in paturi pana la racirea completa .
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii