Pentru ca vasul crock pot-ului se poate folosi si pe flacara aragazului l-am detasat de vas si l-am pus pe aragaz la foc mic. Am adaugat uleiul si ceapa taiata fideluta si am calit-o pana a devenit translucida.
Mutam vasul in slow cooker si adaugam dovleceii si vinetele taiate felii, ardeii taiati fasii si morcovii taiati rondele.
Completam cu apa cat sa le acopere. Adaugam sare si piper dupa gust
Punem capacul si setam la temperaturi slow pentru doua ore. Oparim rosiile, indepartam coaja si le taiem cuburi. Le adaugam in vas.
Adaugam bulionul si lasam sa fiarba inca 30 minute.
Punem ghiveciul in farfurii si presaram desupra patrunjelul verde tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii