Se bat ouale bine, se sareaza si pipereaza dupa gust si se adauga busuiocul tocat fin, se bate in continuare si se adauga faina cat sa devina un aluat consistent ca de galuste, se pun la fiert 4-5 l de apa cu sare si cand clocoteste se introduc gnochi formati cu o lingurita umeda, dupa ce se ridica la suprafata se mai lasa 2 minute si se strecoara, si fierbinti cum sunt se amesteca cu smantana sau cu untul si apoi cu branzeturile rase amestacand continuu. Se servesc in farfurii incalzite, cu un vin demidulce fructat.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii