Se bat ouale bine, se sareaza si pipereaza dupa gust si se adauga busuiocul tocat fin, se bate in continuare si se adauga faina cat sa devina un aluat consistent ca de galuste, se pun la fiert 4-5 l de apa cu sare si cand clocoteste se introduc gnochi formati cu o lingurita umeda, dupa ce se ridica la suprafata se mai lasa 2 minute si se strecoara, si fierbinti cum sunt se amesteca cu smantana sau cu untul si apoi cu branzeturile rase amestacand continuu. Se servesc in farfurii incalzite, cu un vin demidulce fructat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii