Cartofii se curata si se fierb. Cand sunt fierti se taie rondele. Separat se fierbe bine carnea de pasare. Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata, peste care se adauga kaizerul (sau jambonul) tocat cubulete.
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet se aseaza un strat de rondele de cartofi, peste care se intinde uniform amestecul de ceapa si jambon, usturoiul tocat marunt (sau pisat). Pe acest pat se pun bucatile de carne fiarta, apasandu-le putin sa intre in compozitie. Peste bucatile de carne se pune cate o bucatica de unt. Se presara deasupra sare, piper si alte condimente dupa gust.
Intr-un caston se amesteca ouale cu smantana si cascavalul dat pe razatoare, iar acest amestec se toarna peste compozitia din tava, niveland cu o lingura pentru uniformizare.
Se da la cuptor, la foc mediu, pana cand partea de deasupra se rumeneste.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii