Se pune puiul la fiert in apa rece.Dupa 20 minute se adauga ceapa intreaga si morcovii taiati bucati mari. Cand puiul este aproape fiert (se fierbe pana se despreinde carnea dupa os) se pun si cartofii taiati mari. Se fierbe totul pana scade zeama aproape de jumate. Sare pun dupa gust in farfurie. Se mai poate pune zeama de lamaie si piper. Este un fel de supa de pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii