Se pune puiul la fiert in apa rece.Dupa 20 minute se adauga ceapa intreaga si morcovii taiati bucati mari. Cand puiul este aproape fiert (se fierbe pana se despreinde carnea dupa os) se pun si cartofii taiati mari. Se fierbe totul pana scade zeama aproape de jumate. Sare pun dupa gust in farfurie. Se mai poate pune zeama de lamaie si piper. Este un fel de supa de pui.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii