1. Se fierbe homarul intr-o oala mare in multa apa cu sare, la foc mare, 25-40 de minute.
2. Când s-a fiert, se scoate homarul, se inlatura carapacea, si se taie homarul bucati. Se ia o tigaie mare, se pun În ea apa, usturoiul, uleiul de masline, zeama de lamâie, sarea si piperul. Se lasa sa se incalzeasca bine si se amesteca.
3. Se pun bucatile de homar in tigaie si se lasa pe foc opt minute, intorcând din când in când bucatile. Când sunt facute, se scot bucatile de homar si se pastreaza calde intr-o farfurie mare. Sosul din din tigaie se toarna in blender si se mixeaza 1-2 minute.
4.Se toarna sosul mixat peste bucatile de homar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii