Se dizolva drojdia cu putin zahar si putina apa calda iar dupa ce a dospit cateva minute se rastoarna in vasul cu faina cernuta,se adauga un praf de sare,restul de zahar,ou,coaja de citrice,restul de apa,se amesteca bine in robot,se adauga untul moale se amesteca din nou,iar cand aluatul a devenit elastic,se pune intr-un castron si se lasa la crescut.
Pe masa de lucru presarata cu faina,se intinde o foaie dreptunghiulara,se unge cu nutella,se ruleaza,se pune in forma de inel,se unesc capetele,cu un cutit bine ascutit se fac taieturi pe tot inelul,se lasa sa mai creasca 30min,se unge cu ou batut apoi la cuptor la foc mic 40min.
Dupa ce s-a racit se taie si se serveste.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii