Se dizolva drojdia cu putin zahar si putina apa calda iar dupa ce a dospit cateva minute se rastoarna in vasul cu faina cernuta,se adauga un praf de sare,restul de zahar,ou,coaja de citrice,restul de apa,se amesteca bine in robot,se adauga untul moale se amesteca din nou,iar cand aluatul a devenit elastic,se pune intr-un castron si se lasa la crescut.
Pe masa de lucru presarata cu faina,se intinde o foaie dreptunghiulara,se unge cu nutella,se ruleaza,se pune in forma de inel,se unesc capetele,cu un cutit bine ascutit se fac taieturi pe tot inelul,se lasa sa mai creasca 30min,se unge cu ou batut apoi la cuptor la foc mic 40min.
Dupa ce s-a racit se taie si se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii