Se dizolva drojdia cu putin zahar si putina apa calda iar dupa ce a dospit cateva minute se rastoarna in vasul cu faina cernuta,se adauga un praf de sare,restul de zahar,ou,coaja de citrice,restul de apa,se amesteca bine in robot,se adauga untul moale se amesteca din nou,iar cand aluatul a devenit elastic,se pune intr-un castron si se lasa la crescut.
Pe masa de lucru presarata cu faina,se intinde o foaie dreptunghiulara,se unge cu nutella,se ruleaza,se pune in forma de inel,se unesc capetele,cu un cutit bine ascutit se fac taieturi pe tot inelul,se lasa sa mai creasca 30min,se unge cu ou batut apoi la cuptor la foc mic 40min.
Dupa ce s-a racit se taie si se serveste.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii