Inima cu ciuperci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Inima cu ciuperci

Ingrediente

  • 750 g inima de porc (3-4 bucati)
  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 cepe rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 pastarnac
  • cativa catei de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • 5 linguri ketchup
  • 20 ml ulei
  • 3 linguri otet
  • 2 lingurite faina
  • 4-5 foi de dafin
  • sare, piper, cimbru, paprika

Mod de preparare

Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati apoi foarte subtire bucatile de inima si puneti-le la calit in ulei intr-o tigaie antiaderenta. Spalati si feliati subtire ciupercile si cepele rosii. Dovlecelul si pastarnacul se curata si se taie bucati mai marisoare.

Lasati inima la calit cateva minute, adaugati ceapa, pastarnacul, ketchup, 300 ml apa clocotita, foile de dafin, putin sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic cu capac cam o ora. Adaugati apoi ciupercile si dovlecelul, care fierb mai usor, usturoiul feliat, verdeata tocata si mai lasati sa fiarba la foc mic cel putin 30 minute, pana se inmoaie bine feliile de carne.

Adaugati otetul, cimbru, paprika si faina desfacuta in putina apa, lasati totul sa fiarba la foc foarte mic inca 8-10 minute. Puneti pe farfurii felii de inima, legume si sos, garnisiti cu patrunjel verde si dafin. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise