autor:

ALINA BANICA

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Kebap

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
- 500 g carne tocata de vita si oaie, - 1 ceapa uscata, - 1 legatura ceapa verde, - 1 legatura usturoi verde, - 2 oua, - sare, - piper, - cimbru, - 2 linguri de iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

1. Se toaca carnea cat mai marunt si se pune intr-un bol.
2. Se adauga ceapa uscata tocata fin, capa verde si usturoiul verde tocate.
3. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa gust.
4. Se adauga ouale si se omogenizeaza foarte bine.
5. Se lasa cam 1 ora sa se macereze.
6. Se formeaza apoi suluri din preparat pe bete de frigarui.
7. Se frig pe gratarul incins.
8. Se pot servi cu tzatzichi si pinici calde de casa.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Se spala cartofi,se taie rondele,se pun la fiert cu un pic de sare,iar apoi cand sunt gata se face

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Stufat cu limba de porc

Stufat cu limba de porc

Mie imi place stufatul de miel, am incercat sa-l prepar si cu alte feluri de carne. Cel cu limba

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine):

    Este o mancare foarte gustoasa si satioasa. Eu o servesc cu tzatzichi si paine facuta in casa. Merge mancata atat calda cat si rece.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ion , 26 aprilie 2015

    in vasul de linga ce este? vreau si eu reteta

  • Ionutz

    Ionutz (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Asta-i super!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • - 500 g carne tocata de vita si oaie
  • - 1 ceapa uscata
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde
  • - 2 oua
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru
  • - 2 linguri de iaurt

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

ion

in vasul de linga ce este? vreau si eu reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Pulpe la cuptor cu legume