autor:

ALINA BANICA

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Kebap

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
- 500 g carne tocata de vita si oaie, - 1 ceapa uscata, - 1 legatura ceapa verde, - 1 legatura usturoi verde, - 2 oua, - sare, - piper, - cimbru, - 2 linguri de iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

1. Se toaca carnea cat mai marunt si se pune intr-un bol.
2. Se adauga ceapa uscata tocata fin, capa verde si usturoiul verde tocate.
3. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa gust.
4. Se adauga ouale si se omogenizeaza foarte bine.
5. Se lasa cam 1 ora sa se macereze.
6. Se formeaza apoi suluri din preparat pe bete de frigarui.
7. Se frig pe gratarul incins.
8. Se pot servi cu tzatzichi si pinici calde de casa.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebap" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos dulce acrisor

Pui cu sos dulce acrisor

- se taie fileul de pui bucatele de 5 cm, se sareaza si pipereaza dupa gust - se bat ouale - bucatile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine):

    Este o mancare foarte gustoasa si satioasa. Eu o servesc cu tzatzichi si paine facuta in casa. Merge mancata atat calda cat si rece.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ion , 26 aprilie 2015

    in vasul de linga ce este? vreau si eu reteta

  • Ionutz

    Ionutz (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Asta-i super!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • - 500 g carne tocata de vita si oaie
  • - 1 ceapa uscata
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde
  • - 2 oua
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru
  • - 2 linguri de iaurt

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

ion

in vasul de linga ce este? vreau si eu reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Dovlecei zucchini umpluti cu carne de vita in supa de iaurt cu garnitura de orez