autor:

» » Mancaruri cu carne

Kokoretsi

Autor: Alexandru Berbescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandru Berbescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 27 decembrie 2009

Ingrediente
miel (ficat, inima, stomac, mate), oregano, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 6h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ingredientele de la miel iar apoi se sterg bine de tot cu prosoape de hartie. Se ia souvla (bat de metal tip frigaruie). Bucatile de miel se taie in bucati medii iar apoi se trag prin souvla, dupa ce au fost sarate, piperate si date cu oregano. La final se infasoara toata souvla cu matele de miel si se pune la jar. Trebuie invartit din 30 in 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kokoretsi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Kokoretsi (friptura de miel in Grecia si Turcia)

Kokoretsi (friptura de miel in Grecia si Turcia)

Kokoretsi, friptura de miel preparata de greci si turci in ziua de Paste, eu o pregatesc si baietii

2 voturi    2 comentarii
2h 45 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

6h

2 voturi

Ingrediente

  • miel (ficat
  • inima
  • stomac
  • mate)
  • oregano
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandru Berbescu
Pitakia me anthotiro, meli kai feta

Pitakia me anthotiro, meli kai feta

Se amesteca feta, ricotta, mierea, galbenusul de ou si scortisoara pana se face o compozitie groasa.

5 voturi    2 comentarii
35 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Coaste cu cartofi dulci (Entrecosto c/ batata doce)