Reteta postata pe: 27 decembrie 2009
Ingrediente
miel (ficat, inima, stomac, mate), oregano, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 6h
Mod de preparare
Se spala bine ingredientele de la miel iar apoi se sterg bine de tot cu prosoape de hartie. Se ia souvla (bat de metal tip frigaruie). Bucatile de miel se taie in bucati medii iar apoi se trag prin souvla, dupa ce au fost sarate, piperate si date cu oregano. La final se infasoara toata souvla cu matele de miel si se pune la jar. Trebuie invartit din 30 in 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kokoretsi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Kokoretsi, friptura de miel preparata de greci si turci in ziua de Paste, eu o pregatesc si baietii
2 voturi
2 comentarii
2h 45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate