autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Kokoretsi

Autor: Alexandru Berbescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandru Berbescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 27 decembrie 2009

Ingrediente
miel (ficat, inima, stomac, mate), oregano, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 6h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ingredientele de la miel iar apoi se sterg bine de tot cu prosoape de hartie. Se ia souvla (bat de metal tip frigaruie). Bucatile de miel se taie in bucati medii iar apoi se trag prin souvla, dupa ce au fost sarate, piperate si date cu oregano. La final se infasoara toata souvla cu matele de miel si se pune la jar. Trebuie invartit din 30 in 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kokoretsi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Kokoretsi (friptura de miel in Grecia si Turcia)

Kokoretsi (friptura de miel in Grecia si Turcia)

Kokoretsi, friptura de miel preparata de greci si turci in ziua de Paste, eu o pregatesc si baietii

2 voturi    2 comentarii
2h 45 min
Retete de Pasti
Kebab turcesc cu legume coapte

Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

6h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandru Berbescu
Pitakia me anthotiro, meli kai feta

Pitakia me anthotiro, meli kai feta

Se amesteca feta, ricotta, mierea, galbenusul de ou si scortisoara pana se face o compozitie groasa.

5 voturi    2 comentarii
35 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Papricas de pui