Cea mai importanta parte cand se pregatesc Kokoretsi este spalarea intestinelor. Acestea sunt spalate la exterior si apoi sunt intoarse pe dos spalate foarte bine si tinute la inmuiat timp de aproximativ 1-2 ore in sare si otet. Dupa inmuierea lor, se intorc la loc si se mai spala o data. Taiati toate celelalte parti in bucati medii ca dimensiune cu exceptia seului si marinati in ulei de masline extravirgin cu mirodenii, lamaie, sare, piper şi oregano. Se prajesc apoi usor in tigaie, se acopera cu seu si se introduc in matele curatate ca mai sus. Se leaga bine la capete si se prajesc pe gratarul cu carbuni la foc mic agatate de un protap cel putin o ora. Kokoretsi este servit cald cu garnitura de cartofi prajiti si Horiatiki Salata si o cana de Retsina rece de la gheata.Multa munca dar merita efortul.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii