Lasagna cu carne de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Lasagna cu carne de vita

Ingrediente

  • 300 foi lasagna
  • Pentru umplutura:
  • 100 gr ceapa
  • 20 gr usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 250 gr carne tocata de vita
  • 350 gr cascavalHochland ras
  • 20 gr faina
  • 1 ou
  • 50 gr pesmet
  • 250 gr smantana
  • sos de rosii
  • 5 linguri de unt
  • 1,5 l lapte

Mod de preparare

Se rumenesc ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare, piper si se fierb 15 minute amestecand continuu. Cand amestecul se raceste se adauga cascavalul ras si patrunjelul tocat. Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte. Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rand de foi lasagna oparite, se ung cu bechamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smantana, sos de rosii si cascaval ras, apoi un alt rand de foi si tot asa.

La sfarsit se pune bechamel un strat mai gros. Insa nu am regasit nicaieri oul si pesmetul, asa ca eu am batut oul la care am adaugat pesmetul si l-am pus deasupra .Se coace la cuptor 30-40 minunte pana se rumeneste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise