autor:

» » Mancaruri cu carne

linte cu carnati

Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 14 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 14 martie 2006

Ingrediente
pentru 4 persoane, 500g linte (de la supermarket) 500g carnati afumati1 ceapa mijlocie1-2 foi de dafin1+1/2lingurita cu zahar1+1/2 lingura de otet sare si piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

se lasa lintea peste noapte la inmuiat in apa ; se toaca ceapa ,se taie carnatul si se pun la calit cu putina sare, dupa ce sa prajit carnatul se adauga lintea scursa de apa in care s-a inmuiat ,si se adauga apa curata pana se acopera ,se adauga foile de dafin si se lasa la fiert pe flacara mica pana scade apa de tot, dupa care se adauga zaharul si otetul se amesteca bine si se scot foile de dafin.Se sareaza si pipareaza dupa gust. Se serveste ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "linte cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sombreri cu linte si carnati

Sombreri cu linte si carnati

Pentru ca in aceste sarbatori de iarna majoritatea persoanelor consuma mancaruri "grele"pentru ca

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
LINTE CU CARNATI

LINTE CU CARNATI

Varietatea de linte pe care o folosim ,recomanda sa spalam lintea si sa o punem a inmuiat ,in apa

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 persoane
  • 500g linte (de la supermarket) 500g carnati afumati1 ceapa mijlocie1-2 foi de dafin1+1/2lingurita cu zahar1+1/2 lingura de otet sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare