Mâncare orientală

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 100 g. unt
  • 300 g. muşchi de vită/porc sau piept de pui tăiat tăiţei
  • 1 linguriţă chimen pisat
  • 1 linguriţă piper râşnit
  • 3 linguriţe boia dulce
  • 200-300 ml. iaurt
  • 1 căpăţână usturoi.

Mod de preparare

Se curăţă cartofii şi se prăjesc. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu iaurtul. Carnea se prăjeşte în unt şi se condimentează cu chimenul. piperul şi boiaua. Peste cartofii prăjiţi se pune iaurtul rece iar deasupra carnea caldă. Se serveşte cu salată.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise