Punem la fiert macaroanele, iar pana se fierb pregatim sosul.
Pentru sos taiem marunt ardeiul rosu, ceapa, si 2-3 catei de usturoi; le calim bine bine si adaugam baconul taiat bucatele, lasam sa se faca baconul si adaugam crema de branza. Lasam sa se topeasca si adaugam smantana si pasta de rosii, presaram cu patrunjel si oregano.
Macaroanele fierte le strecuram si le adaugam peste sos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii